Akcija!

Webertherm CLIMA 31

14,00 13,00

Webertherm Clima 31 je varno paroprepustni fasadni sistem s konusno perforacijo izolacijske plošče. λ = 0.031 W/m2K  EKO sklad = 13,5 cm

Kategorija:

Webertherm Clima 31 je varno paroprepustni fasadni sistem s konusno perforacijo izolacijske plošče.

λ = 0.031 W/m2K  EKO sklad = 13,5 cm

Perforacija oziroma paroprepustne luknjice se zaključijo nekaj milimetrov pod površino. Na ta način je usklajena paroprepustnost skozi vse elemente fasadnega sistema, preprečimo zalivanje luknjic z lepilom ob vgradnji plošče in eliminiranje toplotnih mostov.

Vse komponente, ki jih vsebuje weber.therm clima fasadni sistem so, kar se tiče fizikalnih lastnosti in paropropustnosti, medsebojno usklajene. To onemogoča nastajanje prevelikih napetosti znotraj sistema, ki so posledica toplotnih obremenitev, hkrati pa zagotavlja, da se rosišče ne premakne v kritične cone sistema.

Izolacijska plošča je konusno perforirana po celotni površini z minimalnim obsegom, ki preprečuje zalivanje luknjic z lepilom in v kombinaciji z weberpas topDry zaključnim slojem ponuja najvišjo usklajenost difuzije vodne pare – brez ozkega grla. Ker v hladnih obdobjih ne prihaja do navlaževanja armirnega sloja ob prehodu vlage, je s tem maksimalno podaljšana življenska doba fasadnega sistema.

*OPOMBE:

  • Cene so na enoto mere (m2)
  • V ceni je upoštevan sistem z izolacijo debeline 5cm. Za večjo debelino povprašajte na info@proslik.com
  • V ceni je upoštevan beli zaključni sloj debeline 2mm

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Webertherm CLIMA 31”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
V košarici ni izdelkov
Nadaljujte z nakupovanjem
0

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z uporabo piškotkov strinjate.