Akcija!

Webertherm FAMILY MW

13,70 12,70

Fasadni sistem Webertherm MW na izolaciji iz kamene volne, ki povečuje požarno varnost in zvočno izolativnost konstrukcije.

λ = od 0.035 W/m2K  EKO sklad = od 15,5 cm požarni razred = A2-s1-d0

Webertherm family MW fasadni sistem zagotavlja dolgo življensko dobo in optimalno funkcionalnost. Kombinacija z izolacijo iz kamene volne združuje negorljivost, zvočno izolativnost in paroprepustnost. V fasadnem sistemu sta na voljo dve različice webertherm family MW fasadnih izolacijskih plošč.

Kategorija:

Fasadni sistem na izolaciji iz kamene volne, ki povečuje požarno varnost in zvočno izolativnost konstrukcije.

λ = od 0.035 W/m2K  EKO sklad = od 15,5 cm požarni razred = A2-s1-d0

webertherm family MW fasadni sistem zagotavlja dolgo življensko dobo in optimalno funkcionalnost. Kombinacija z izolacijo iz kamene volne združuje negorljivost, zvočno izolativnost in paroprepustnost. V fasadnem sistemu sta na voljo dve različice webertherm family MW fasadnih izolacijskih plošč:

  • webertherm lamela 040 iz kamene volne (λ= 0,040 W/mK) EKO SKLAD = 17,5 cm
  • webertherm plošča 035 iz kamene volne (λ= 0,035 W/mK) EKO SKLAD = 15,5 cm

Fasadni sistem na kameni volni zagotavlja toplotno, zvočno izolativnost in protipožarno zaščito.

Jedro iz kamene volne je paroprepustno in omogoča hitro difuzijo vodne pare ter tako omogoča ugodno bivalno klimo. Zaradi pravokotne orientacije vlaken v lamelah je sistem bolj odporen proti udarcem.

Lamela ali plošča?

Prednost lamele pred običajnimi ploščami je orientiranost njenih vlaken. Vlakna so namreč orientirana pravokotno na zid, to pa pomeni  boljše mehanske lastnosti izolacije same, kar zagotavlja možnost vgradnje brez mehanskega pritrjevanja. Priporočamo jih predvsem pri novogradnjah.

Plošče odlikujejo izboljšana toplotno izolativnost (toplotna prevodnost 0,035), priročne dimenzije, majhna teža in dobre mehanske lastnosti.
Plošče na zid poleg lepljenja (pasovno) tudi mehansko pritrjujemo z ustreznimi fasadnimi pritrdili. Primerne so za vgradnjo na večino vrst objektov.

*OPOMBE:

  • Cene so na enoto mere (m2)
  • V ceni je upoštevan sistem z izolacijo debeline 5cm. Za večjo debelino povprašajte na info@proslik.com
  • V ceni je upoštevan beli zaključni sloj debeline 2mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Webertherm FAMILY MW”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
V košarici ni izdelkov
Nadaljujte z nakupovanjem
0

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z uporabo piškotkov strinjate.