Akcija!

Webertherm PLUS ULTRA 020

26,70 24,70

Ultra izolativen fasadni sistem na bakelitni izolaciji, ki ponuja 50 % višjo toplotno izolativnost kot običajni EPS-F.

λ = 0.020 W/m2K  EKO sklad = 9 cm požarni razred = B-s2-d0

Fasadni sistem webertherm plus ultra dosega neprimerljivo toplotno izolativnost 0,020 W/mK. Sestavljen je iz surovine bakelit, s katero dosegamo superiorno kvaliteto, trajnost ter zanesljivost izolacijskega jedra. Odlična rešitev v situaciji, ko ni mogoče vgraditi večjih debelin izolacije (okenske špalete) ali kadar želimo maksimalno ohraniti izgled objekta.

Kategorija:

Ultra izolativen fasadni sistem na bakelitni izolaciji, ki ponuja 50 % višjo toplotno izolativnost kot običajni EPS-F.

λ = 0.020 W/m2K  EKO sklad = 9 cm požarni razred = B-s2-d0

Fasadni sistem webertherm plus ultra dosega neprimerljivo toplotno izolativnost 0,020 W/mK. Sestavljen je iz surovine bakelit, s katero dosegamo superiorno kvaliteto, trajnost ter zanesljivost izolacijskega jedra.

Odlična rešitev v situaciji, ko ni mogoče vgraditi večjih debelin izolacije (okenske špalete) ali kadar želimo maksimalno ohraniti izgled objekta.

Plošča webertherm plus ultra je sestavljena iz surovine bakelit, snov iz fenolne smole, ki ima izredno slabo toplotno prevodnost v zaprti celični strukturi z ujetim zrakom, zagotavlja 0,020 W/mK že pri 4 cm debeline izolacijske plošče. Izolacijsko jedro je sestavljeno iz trde RESOL pene na bakelitni osnovi, ki je skoraj neprehodna za vročino in mraz. Obojestransko je oblečena v flisu podobno tkanino iz steklenih vlaken, ki ščiti celično strukturo v notranjosti pred mehanskimi poškodbami in hkrati zagotavlja podlago za maksimalen oprijem fasadnega lepila. Izolacijske plošče webertherm plus ultra 020 so negorljive in se ne deformirajo, tudi če so izpostavljene visoki temperaturi in ognju.

Optimalno izolirana in kljub temu tanka fasada je v časih konstantnega naraščanja cen energentov nujnost za vsakega graditelja in lastnika objekta.

Primerna za skoraj vse vrste gradenj – še posebno pa pri sanacijah objektov, kjer kratki napušči, preozki okenski okviri na špaletah ali omejtve pri površini balkonov, pomenijo omejitev pri debelini vgrajene izolacije.

Ker s tanjšo izolacijo lahko povečamo uporabni tloris objekta na omejenem prostoru, je webertherm plus ultra 020 priporočena izbira za vse novogradnje, grajene z namenom oddajanja. Izračun večje oddane površine pokaže, da se naložba povrne v nekaj letih.

*OPOMBE:

  • Cene so na enoto mere (m2)
  • V ceni je upoštevan sistem z izolacijo debeline 5cm. Za večjo debelino povprašajte na info@proslik.com
  • V ceni je upoštevan beli zaključni sloj debeline 2mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Webertherm PLUS ULTRA 020”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
V košarici ni izdelkov
Nadaljujte z nakupovanjem
0

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z uporabo piškotkov strinjate.